Bli Medlem Støtt oss Materiell

Englesiden – et forum av og for foreldre som har mistet barn


Blå engelskikkelseEnglesiden er et lukket forum til minne om barn som er døde og til deres foreldre som lever videre med savn og minner.
Englesiden drives av Landsforeningen uventet barnedød (LUB). Forumet er livssynsåpent og du trenger ikke å være medlem i LUB for å delta.

Logg inn: forum.englesiden.com
 

Hvem kan delta?

Forumet Englesiden er for alle foreldre som har mistet et barn etter fullgåtte 15. svangerskapsuke. Det er ingen øvre aldersgrense for barnet som døde.
 

Hvordan bli deltaker i forumet?

For å delta i forumet, må du sende en e-post og fortelle litt om deg selv og barnet du har mistet til admin@englesiden.com. Du må oppgi fullt navn, adresse og telefonnummer. Dette sikrer at ingen uvedkommende slipper inn og får lese det som skrives på forumet. Brukerkontoen er personlig, og mor og far må ha hver sin konto.
(NB! Svaret fra Englesiden kommer fra adressen lubenglesiden@gmail.com. Det kan havne i spam-boksen, så sjekk denne dersom du ikke får svar i løpet av noen dager.)

En av administratorene, Vilde von Kroght, Line Schrader eller Trine Giving Kalstad i sekretariatet i LUB, vil gi deg tilgang til forumet.

"Det er mange skjebner der ute, men gjennom Englesiden så jeg at livet går videre. Mange må vente i kø på sorggruppe
eller psykolog når de mister barn. Da kan nettet være god hjelp på veien.
For meg var det helt avgjørende å få delta i dette fellesskapet fra dag èn etter Kristian døde. "
- Elin K. Hannestad -

Forumregler og moderatorer

Alle brukere av forumet må overholde forumregler og vilkår for bruk av Englesiden.

Tre foreldre som selv har mistet barn, er moderatorer på forumet. Disse har brukernavn Peon, zamioculcas og K Beate. Moderatorene sørger for at forumet holdes fritt for uønsket aktivitet og at brudd på reglene blir rapportert til administratoren.
 

Englesidens historie

Da Anita Owren mistet sin lille Odin under fødselen i 2003 tilbrakte Anita mye tid på nettet. Hun lette etter råd og fant mye nyttig informasjon fra foreninger og andre relevante nettsteder om sorg og barnedød. Hun var også på intens jakt etter lignende historier samtidig som hun sterkt ønsket å dele sin egen historie med andre som selv hadde mistet barn. Hun fant historiene, men disse lå åpent og tilgjenglig for alle. Anita Owren savnet et lukket forum der bare likesinnede hadde adgang. Der ikke personlige tapshistorier ble satt på utstilling fordi de hadde nyhetsinteresse, men der tanker, følelser og erfaring kunne deles i respekt og anerkjennelse fra andre foreldre som vet hva det vil si å miste barn.

Slik ble Englesiden til. Et sted for og av foreldre, et sted for erfaringsutveksling og et sted for håp etter tap av barn. Bare måneder senere hadde forumet over hundre brukere og per oktober 2011 teller Englesiden nesten 500 medlemmer. Dette vitner om at Anita Owren traff et behov. Etter åtte år ønsket Anita Owren å overlate forumet til LUB og fra 1. november 2011 overtok LUB forumet.
 

Velkommen

Englesiden skal være et lavterskeltilbud til alle som har mistet barn, og som ønsker å møte likesinnede som virkelig kan forstå hvordan dere har det. På samme tid håper vi at forumet kan være til hjelp i en vond sorgprosess. Vi ønsker dere alle velkommen til Englesiden og håper dere får stor nytte av forumet!

Hilsen Landsforeningen uventet barnedød

Nei
Scroll to Top