Bli Medlem Støtt oss Materiell
Finnmark

LUBs fylkeslag i Finnmark tilbyr sorgstøtte og fellesskap (se aktiviteter nedenfor). LUB har også flere kontaktpersoner beredt til å støtte nye familier som mister barn i vårt område. Ta kontakt på post@lub.no / 22 54 52 00 for å opprette kontakt.

Leder: Julie Isaksen
E-post: lub.finnmark@gmail.com 
Kto.nr: 1503.76.36395
Grasrotandelsmottaker - Org. nr. 917 592 640
Facebookgruppe: LUB Finnmark

Vipps nr. 94033 Facebook logoGrasrotandelen logo

For å drive fylkeslaget fremover er vi avhengig av innspill fra vår målgruppe.

Mer informasjon vil komme.

 

 

Logo Grasrotandelen

Gjennom Grasrotandelen kan alle som spiller et av Norsk Tippings spill, med unntak av Flax og Belago, samtidig støtte en lokal forening eller lag med fem prosent av innsatsen. I løpet av et år kan det bli bra summer dersom mange velger LUB som sin mottaker av Grasrotandelen.

Slik går du fram for å gi 5 prosent av det du tipper for til LUB Finnmark fylkeslag:

Velkommen til foreldretreff 28.08. kl. 12.00 i Hjerterom sine lokaler i Alta.

Vi arrangerer nytt foreldretreff for oss som mangler en, eller flere, av sine små ♥ . Stedet er i Hjerterom sine lokaler i Løkkeveien i Alta lørdag 27.08 fra 12 og utover. Planen er løs og uformell og vi satser litt på samme formen som sist; det vil si at vi bare møtes og ser hvor praten går. Vi håper at både de som var der da, og de som ikke kunne komme, har lyst til å møte. I utgangspunktet er det denne gangen for oss voksne foreldre, men de som ammer etc. må selvsagt ta med sine små hjerteplaster.

Vi møtes uformelt og bare skravler litt om hva enn som ligger på hjertene våre og samtalene går der de går, drikker kaffe og det vil vel bli den klassiske "noe å bite i". Vil man dele sine opplevelser og erfaringer så kan man det, vil man ikke det og bare lytte så er det også helt greit. Alt er lov, ingenting skal føles tabu for alle vi som har mistet det umistelige vet at det er mye vondt som settes i system, men heldigvis er det også lyspunkter og glede. Det er rom for alt. Det er høyt under taket, og vi ønsker at terskelen skal være lav for å komme dit. Det gjelder selvsagt både medlemmer og ikke-medlemmer av LUB. Det viktigste er at dere kommer  om dere ønsker det selv om det kan være en dørstokkmil for enkelte å forsere.


Målet og ambisjonen vår er å etablere en møteplass og arena for oss som deler samme skjebne ved at vi har ett eller flere barn for lite, og at vi får konstituert et aktivt og fungerende fylkeslag, som favner om hele fylket. Reise og opphold vil så vidt jeg vet bli dekket av LUB sentralt for de som har lang reisevei. En glede delt er dobbelt så stor, en sorg delt er halvparten så liten sies det. Kanskje det er noe i det?
Håper på å se så mange som mulig der, både kjente og ukjente fjes.

Vennlig hilsen Julie og Mari-Ann :-)


- Bare ta kontakt på pm på Facebook eller e-post om det er noe dere lurer på eller har spørsmål om.

Meld deg gjerne inn i vår lukkede Facebookgruppe "LUB Finnmark". Der vil ytterligere informasjon, diskusjoner og annet primært finne sted. Siden vi bor i et stort fylke med de geografiske utfordringene det medfører så er det viktig at alle medlemmer føler tilhørighet til fylkeslaget selv om vi i interrimstyret er situert i Alta. Ad hoc-aktiviteter på lavterskelnivå kan foregå over hele fylket, som f.eks å gå turer sammen, møtes på cafe etc. Det viktigste er likevel at man ikke skal føle at man står alene, men at slike treffpunkt som denne gruppen spesielt og lokallaget generelt, kan være et utgangspunkt for å møte andre som er i samme situasjon eller for å lettere kunne planlegge å ta turen til Alta for å delta på mer organiserte aktiviteter som vi står for her. Vi ønsker at dette lokallaget skal være en arena for alle i hele vårt langstrakte fylke. 

Det må avholdes generalforsamling der et styre velges og konstitueres. Dette må skje før 20.02.17. Først da er lokallaget fullstendig konstituert og etablert. Alle medlemmer vil få innkallelse til generalforsamlingen senest to uker før møtet avholdes.

Interrimstyret ble konstituert 21.05.16 og består inntil generalforsamlingen av følgende personer:

Leder: Julie Knutsdatter Isaksen, julie.k.isaksen@gmail.com

Kasserer:  Terje Isaksen, terjeisaksen79@gmail.com

Sekretær: Mari-Ann Nergård Johansen, mariannja@gmail.com

Styremedlem: Allan Zvanut, allan.zvanut@gmail.com

 

I mai 2016 ble LUB finnmark fylkeslag etablert. Fylkeslagleder er Julie Isaksen.

Les intervju med Julie: LUB har fått nytt fylkeslag i Finnmark!

Les reportasje i Altaposten der Julie og mannen hennes Terje er intervjuet i forbindelse med første LUB-treff i Finnmark: "Ingen andre enn de som selv har vært der kan forstå"

Scroll to Top