Bli Medlem Støtt oss Materiell
Finnmark

LUBs fylkeslag i Finnmark tilbyr sorgstøtte og fellesskap (se aktiviteter nedenfor). LUB har også flere kontaktpersoner beredt til å støtte nye familier som mister barn i vårt område. Ta kontakt på post@lub.no / 22 54 52 00 for å opprette kontakt.

Leder: Julie Isaksen
E-post: lub.finnmark@gmail.com 
Kto.nr: 1503.76.36395
Grasrotandelsmottaker - Org. nr. 917 592 640
Facebookgruppe: LUB Finnmark

Vipps nr. 94033 Facebook logoGrasrotandelen logo

For å drive fylkeslaget fremover er vi avhengig av innspill fra vår målgruppe.

Mer informasjon vil komme.

 

 

Logo Grasrotandelen

Gjennom Grasrotandelen kan alle som spiller et av Norsk Tippings spill, med unntak av Flax og Belago, samtidig støtte en lokal forening eller lag med fem prosent av innsatsen. I løpet av et år kan det bli bra summer dersom mange velger LUB som sin mottaker av Grasrotandelen.

Slik går du fram for å gi 7 prosent av det du tipper for til LUB Finnmark fylkeslag:

Meld deg gjerne inn i vår lukkede Facebookgruppe "LUB Finnmark". Der vil ytterligere informasjon, diskusjoner og annet primært finne sted. Siden vi bor i et stort fylke med de geografiske utfordringene det medfører så er det viktig at alle medlemmer føler tilhørighet til fylkeslaget selv om vi i interrimstyret er situert i Alta. Ad hoc-aktiviteter på lavterskelnivå kan foregå over hele fylket, som f.eks å gå turer sammen, møtes på cafe etc. Det viktigste er likevel at man ikke skal føle at man står alene, men at slike treffpunkt som denne gruppen spesielt og lokallaget generelt, kan være et utgangspunkt for å møte andre som er i samme situasjon eller for å lettere kunne planlegge å ta turen til Alta for å delta på mer organiserte aktiviteter som vi står for her. Vi ønsker at dette lokallaget skal være en arena for alle i hele vårt langstrakte fylke. 

I mai 2016 ble LUB finnmark fylkeslag etablert. Fylkeslagleder er Julie Isaksen.

Les intervju med Julie: LUB har fått nytt fylkeslag i Finnmark!

Les reportasje i Altaposten der Julie og mannen hennes Terje er intervjuet i forbindelse med første LUB-treff i Finnmark: "Ingen andre enn de som selv har vært der kan forstå"

Scroll to Top