Bli Medlem Støtt oss Materiell
Hedmark og Oppland

LUBs fylkeslag i Hedmark og Oppland tilbyr sorgstøtte og fellesskap (se aktiviteter nedenfor). LUB har også flere kontaktpersoner beredt til å støtte nye familier som mister barn i vårt område. Ta kontakt på post@lub.no / 22 54 52 00 for å opprette kontakt.

Leder: Mie Steine
E-post: hedmark.oppland.lub@gmail.com
Kto.nr: 5081.08.48429
Grasrotandelsmottaker - Org. nr. 917 979 111
Facebookgruppe: LUB Hedmark/Oppland fylkeslag.

Vipps nr. 94045 Facebook logoGrasrotandelen logo

1.-2. juni: Sommertreff. Overnatting på Klækken Hotell og omvisning på Hadeland Glassverk. Påmeldingsfrist 14. mai. Les invitasjonen her (pdf).

15. oktober: Markering av Wave of light.

Velkommen til å bli med i den lukkede Facebookgruppa LUB Hedmark/Oppland fylkeslag.

 

Illustrasjon av to foreldre, i skyggen de kaster holder de et barn mellom seg. Ill: WallaceVi har startet opp en møteplass for foreldre, besteforeldre og andre som er berørt av tap av et lite barn, på Kongsvinger.

Vi har fått låne lokaler ved Kongsvinger frivilligsentral, det ligger i hjørnet ved Kongsvinger rådhusteater. Det blir et uformelt møte med enkel servering. Velkommen! 

Er det noe du lurer på ta kontakt med Katrine Solbakken tlf/SMS 95025393 eller Jane Sjøbrend 92092058

 

 

 

Logo Grasrotandelen

Gjennom Grasrotandelen kan alle som spiller et av Norsk Tippings spill, med unntak av Flax og Belago, samtidig støtte en lokal forening eller lag med 7% av innsatsen. I løpet av et år kan det bli bra summer dersom mange velger LUB som sin mottaker av Grasrotandelen.

 

Slik går du fram for å gi 7% av det du tipper for til LUB Finnmark fylkeslag:

 

Målet for Møteplassen er at vi skal kunne dele tanker og følelser. Alle har anledning til å komme, uansett om man er nyrammet eller har mistet barn for lenge siden. Her er det mulighet til å treffe andre i samme situasjon. Vi tenner også lys for det barnet vi har mistet. Treffene holdes på Hotel Central i Elverum eller hjemme hos noen.

Er dette noe for deg? Ta kontakt med Sidsel Juell Theisen på tlf 95160274 eller Sissel Træland Delphin på e-post: sisseldelphin@hotmail.com.

Scroll to Top