Bli Medlem Støtt oss Materiell
Innlandet

LUBs fylkeslag i Innlandet tilbyr sorgstøtte og fellesskap (se aktiviteter nedenfor). LUB har også flere kontaktpersoner beredt til å støtte nye familier som mister barn i vårt område. Ta kontakt på post@lub.no / 22 54 52 00 for å opprette kontakt.

Leder: Mie Steine
E-post: lub.innlandet@gmail.com
Kto.nr: 5081.08.48429
Grasrotandelsmottaker - Org. nr. 917 979 111
Facebookgruppe: LUB Innlandet fylkeslag.

Vipps nr. 94045 Facebook logoGrasrotandelen logo

Søndag 24. januar: Årsmøte og nyttårssamling i LUB Innlandet - på Løten Nærstasjon. Årsmøte kl. 13. Nyttårssamling med middag og minnestund kl. 15. Se invitasjon under.

Velkommen til å bli med i den lukkede Facebookgruppa LUB Hedmark/Oppland fylkeslag.

Nyttårstreffet 24. januar er dessverre avlyst da det dessverre ikke er mulig å gjennomføre med dagens smittevernsrestriksjoner og anbefalinger. Årsmøtet vil bli avholdt digitalt.

Vil du delta, gi beskjed til fylkeslagsleder Mie Steine - hedmark.oppland.lub@gmail.com, så får du invitasjon til et privat arrangement på Facebook.

 

Årsmøtet starter klokken 13:00
Nyttårssamling med middag og minnestund starter klokken 15:00
Dersom man ikke ønsker å delta på begge deler, er dere hjertelige velkomne til å delta på det dere ønsker.
Sted: Løten Nærstasjon, Stasjonsvegen 16, 2340 Løten

Medlemmer av Landsforeningen uventet barnedød i Hedmark og Oppland fylkeslag inviteres med dette til årsmøte. Vi håper på godt oppmøte!

Grunnet COVID-19 vil det være en maks grense på 20 personer som er til stede på årsmøtet og nyttårssamlingen, og vi forventer at smittevernråd følges. Dersom flere enn 20 melder seg på årsmøtet vil det bli en digital løsning, slik at alle som ønsker å delta vil kunne få muligheten til det.

Hvis du skal delta på nyttårssamling er det fint om du gir beskjed om eventuelle allergier, med tanke på servering. Påmelding sendes på e-post innen 17. januar.

Dersom noen av dere har saker dere ønskes tatt opp på årsmøte, send de til: hedmark.oppland.lub@gmail.com

Alle medlemmer er tilsendt saksliste med tilhørende saksvedlegg.
 

Deltakelse, stemmerett, etc.

Deltakelse i møtet forutsetter gyldig medlemskap i LUB.

Det er én stemme pr. medlemskap. Dersom begge foreldre, besteforeldre eller tanter/onkler som inngår i medlemskapet stiller på årsmøtet, vil en være delegat og en være observatør. Det er kun delegater som har stemmerett.

Dersom de strenge smittevernstiltakene som inntrådte i begynnelsen av januar fortsetter å være de samme etter uke 2, så må vi finne en annen måte å gjennomføre årsmøtet. Nyttårssamlingen vil da bli avlyst og årsmøtet vil bli holdt digital.
 

Velkommen!

Mie Steine, Fylkeslagsleder

Logo Grasrotandelen

Gjennom Grasrotandelen kan alle som spiller et av Norsk Tippings spill, med unntak av Flax og Belago, samtidig støtte en lokal forening eller lag med 7% av innsatsen. I løpet av et år kan det bli bra summer dersom mange velger LUB som sin mottaker av Grasrotandelen.

 

Slik går du fram for å gi 7% av det du tipper for til LUB Innlandet fylkeslag:

Scroll to Top