Bli Medlem Støtt oss Materiell
Vestland

LUBs fylkeslag i Vestland tilbyr sorgstøtte og fellesskap (se aktiviteter nedenfor). LUB har også flere kontaktpersoner beredt til å støtte nye familier som mister barn i vårt område. Ta kontakt på post@lub.no / 22 54 52 00 for å opprette kontakt.

Leder: Hilde Jordal
E-post: lubvestland@gmail.com
Kto.nr: 1503.15.74827
Grasrotandelsmottaker - Org.nr. 911 798 107
Facebookgruppe Landsforeningen uventet barnedød Vestland

Vipps nr. 94038 Facebook logoGrasrotandelen logo

9. november - Grunna smittesituasjonen må vi dessverre avlyse møteplassen som fysisk samling, men vi tilbyr i staden digital møteplass. Dei som ynskjer å delta på senda e-post til lubvestland@gmail.com. Då vil de få ei lenke i retur som de kan kopla opp for å delta på den digitale møteplassen. Les meir om arrangementet under, eller på vår Facebookgruppe. 

 

1. desember - Kransebindingskurs i Bergen, ved BLOK Åsane (Litlåsveien 8, 5132 Nyborg).  Se mer info under, eller på vår Facebookgruppe. 

8. desember - Kransebindingskurs i Bergen, ved BLOK Åsane (Litlåsveien 8, 5132 Nyborg). Se mer info under, eller på vår Facebookgruppe.


Følg også med på vår Facebookgruppe for oppdateringer.

 

Maleri av flere mennekser sammen. Av: Anne Kristin HagesætherMøteplassen er ustrukturerte og åpne sorggrupper for de som har mistet barn i svangerskapet eller i løpet av de første leveårene. Gruppen blir ledet av foreldre som selv har mistet barn og som har gjennomført LUB sitt kurs i frivillig sorgstøttearbeid og ledelse av sorggrupper. Deltakelse er gratis og alle er velkomne!

Mer info kommer.

Med vennlig hilsen
Styret i LUB Hordaland

 


E-post: lubhordaland@gmail.com


fbMeld deg inn i LUB Hordalands facebookgruppe, en enkel måte å følge med på hva som skjer i fylkeslaget:

Landsforeningen uventet barnedød Hordaland (offentlig gruppe)

GrasrotandelenGjennom Grasrotandelen kan alle som spiller et av Norsk Tippings spill, med unntak av Flax og Belago, samtidig støtte en lokal forening eller lag med fem prosent av innsatsen. I løpet av et år kan det bli bra summer dersom mange velger LUB som sin mottaker av Grasrotandelen.

Slik går du fram for å gi 7 prosent av det du tipper for til LUB Hordaland fylkeslag:

Scroll to Top