Bli Medlem Støtt oss Materiell
Vestland

LUBs fylkeslag i Vestland tilbyr sorgstøtte og fellesskap (se aktiviteter nedenfor). LUB har også flere kontaktpersoner beredt til å støtte nye familier som mister barn i vårt område. Ta kontakt på post@lub.no / 22 54 52 00 for å opprette kontakt.

Leder: Hilde Jordal
E-post: lubhordaland@gmail.com
Kto.nr: 1503.15.74827
Grasrotandelsmottaker - Org.nr. 911 798 107
Facebookgruppe Landsforeningen uventet barnedød Vestland

Vipps nr. 94038 Facebook logoGrasrotandelen logo

30. august kl 12-15: Familiedag på 4H-gården, Garnes. Mer info og påmelding på vår Facebookgruppe.
5.-6. september 2020: Kick-off LUB Vestland, Scandic Voss. Det blir presentasjon av LUB Vestland, hyggelig samvær over måltider og tid til å bli kjent slik at vi kan skape et mer levende lokallag (se mer info under). En sentral del av helgens program er workshop om Sorg og selvhjelpsverktøy, les mer om den her

September 2020 - Oppstart yogakurs for foreldre som har mistet barn - to ulike: ett for foreldre generelt, og ett for deg som er gravid igjen etter å ha mistet barn. Se mer info under.

23. september - Møteplassen, kl. 18.30-21. Ny Krohnborg Kultursenter, Rogagaten 9, Bergen.  

Endelig kan vi starte opp igjen møteplassen etter en lang vår og sommer. Møteplassen er ustrukturerte og åpne sorggrupper for de som har mistet barn i svangerskapet eller i løpet av de første leveårene.
Gruppen blir ledet av foreldre som selv har mistet barn og som har gjennomført LUB sitt kurs i frivillig sorgstøttearbeid og ledelse av sorggrupper.
Vi stiller med antibac og sørger for god avstand i lokalet.
Det vil bli lett bevertning med fokus på smittevern.
Påmelding skjer ved å sende fult navn og telefonnummer til lubhordaland@gmail.com grunnet smittesporing.
Alle er velkomne!
15. oktober - Wave of light - markering av internasjonal minnedag for barn som døde tidlig i livet. Kl. 18.00-20.00, Kulturhuset Danckert Krohn, Kong Oscarsgate 54, Bergen. Se mer info under.


Følg med på vår Facebookgruppe og lub.no/fylkeslag/hordaland for oppdateringer.

 

15. oktober er den internasjonale minnedagen for barn som døde i svangerskapet eller i løpet av de første leveårene. Les mer her: Wave of Light


LUB Vestland ønsker å invitere til minnemarkering. Dette er et åpent arrangment for deg som ønsker å minnes barnet du savner. Klokken 19.00 tennes det lys over hele verden - en bølge av lys. 

Det blir lett bevertning.

Tidspunkt: 18.00-20.00
Adresse: Kulturhuset Danckert Krohn, Kong Oscarsgate 54, 5017 Bergen

Grunnet covid-19 må alle melde seg på via e-post til lubhordaland@gmail.com.
Her må du oppgi navn og telefonnummer og hvor mange som kommer.

Velkommen!

 

Illustrasjonsbilde baby som står støttet til sofa

Hordaland fylkeslag ønsker å starte en ny sorggruppe i Bergen i 2020. Tilbudet går til foreldre som har mistet barn fra 6 mnd og opptil 4 år, og som kan ha nytte av et forum for å treffe andre foreldre i samme situasjon.

Sorggruppen vil holdes ca. én gang i måneden og det er inntil 5 foreldrepar i gruppen. Dette er en likepersongruppe som vil ledes av foreldre som selv har mistet barn. Les gjerne mer om hva en sorggruppe er her

Kunne dette være noe for deg? Ta kontakt om du vil høre mer om gruppen eller melde deg på, på epost til lubhordaland@gmail.com

Maleri av flere mennekser sammen. Av: Anne Kristin HagesætherMøteplassen er ustrukturerte og åpne sorggrupper for de som har mistet barn i svangerskapet eller i løpet av de første leveårene. Gruppen blir ledet av foreldre som selv har mistet barn og som har gjennomført LUB sitt kurs i frivillig sorgstøttearbeid og ledelse av sorggrupper. Deltakelse er gratis og alle er velkomne!

Mer info kommer.

Med vennlig hilsen
Styret i LUB Hordaland

 


E-post: lubhordaland@gmail.com


fbMeld deg inn i LUB Hordalands facebookgruppe, en enkel måte å følge med på hva som skjer i fylkeslaget:

Landsforeningen uventet barnedød Hordaland (offentlig gruppe)

GrasrotandelenGjennom Grasrotandelen kan alle som spiller et av Norsk Tippings spill, med unntak av Flax og Belago, samtidig støtte en lokal forening eller lag med fem prosent av innsatsen. I løpet av et år kan det bli bra summer dersom mange velger LUB som sin mottaker av Grasrotandelen.

Slik går du fram for å gi 7 prosent av det du tipper for til LUB Hordaland fylkeslag:

Scroll to Top