Bli Medlem Støtt oss Materiell
Vestland

LUBs fylkeslag i Vestland tilbyr sorgstøtte og fellesskap (se aktiviteter nedenfor). LUB har også flere kontaktpersoner beredt til å støtte nye familier som mister barn i vårt område. Ta kontakt på post@lub.no / 22 54 52 00 for å opprette kontakt.

Leder: Hilde Jordal
E-post: lubhordaland@gmail.com
Kto.nr: 1503.15.74827
Grasrotandelsmottaker - Org.nr. 911 798 107
Facebookgruppe Landsforeningen uventet barnedød Hordaland

Vipps nr. 94038 Facebook logoGrasrotandelen logo

Flere aktiviteter kommer her.

September 2020 - Oppstart yogakurs for foreldre som har mistet barn - to ulike: ett for foreldre generelt, og ett for deg som er gravid igjen etter å ha mistet barn. Se mer info under.

15. oktober - Wave of light - lystenning og markering av internasjonal minnedag.


Følg med på vår Facebookgruppe og lub.no/fylkeslag/hordaland for oppdateringer.

 

Illustrasjonsbilde baby som står støttet til sofa

Hordaland fylkeslag ønsker å starte en ny sorggruppe i Bergen i 2020. Tilbudet går til foreldre som har mistet barn fra 6 mnd og opptil 4 år, og som kan ha nytte av et forum for å treffe andre foreldre i samme situasjon.

Sorggruppen vil holdes ca. én gang i måneden og det er inntil 5 foreldrepar i gruppen. Dette er en likepersongruppe som vil ledes av foreldre som selv har mistet barn. Les gjerne mer om hva en sorggruppe er her

Kunne dette være noe for deg? Ta kontakt om du vil høre mer om gruppen eller melde deg på, på epost til lubhordaland@gmail.com

Maleri av flere mennekser sammen. Av: Anne Kristin HagesætherMøteplassen er ustrukturerte og åpne sorggrupper for de som har mistet barn i svangerskapet eller i løpet av de første leveårene. Gruppen blir ledet av foreldre som selv har mistet barn og som har gjennomført LUB sitt kurs i frivillig sorgstøttearbeid og ledelse av sorggrupper. Deltakelse er gratis og alle er velkomne!

Mer info kommer.

Med vennlig hilsen
Styret i LUB Hordaland

 


E-post: lubhordaland@gmail.com


fbMeld deg inn i LUB Hordalands facebookgruppe, en enkel måte å følge med på hva som skjer i fylkeslaget:

Landsforeningen uventet barnedød Hordaland (offentlig gruppe)

GrasrotandelenGjennom Grasrotandelen kan alle som spiller et av Norsk Tippings spill, med unntak av Flax og Belago, samtidig støtte en lokal forening eller lag med fem prosent av innsatsen. I løpet av et år kan det bli bra summer dersom mange velger LUB som sin mottaker av Grasrotandelen.

Slik går du fram for å gi 7 prosent av det du tipper for til LUB Hordaland fylkeslag:

Scroll to Top