Bli Medlem Støtt oss Materiell
Møre og Romsdal

LUB har flere aktive kontaktpersoner (frivillig sorgstøtteperson) som er beredt til å støtte nye familier som opplever å miste et barn i vårt område. Ta kontakt med foreningens hovedkontor på post@lub.no / 22 54 52 00 for mer informasjon eller for å opprette kontakt med en av våre frivillige kontaktpersoner.

Følg med på det som skjer i LUB i Møre og Romsdal og kom i kontakt med andre på den lukkede facebookgruppen LUB Møre & Romsdal

Familiedag på Stall Moa

Barna perler på langbord ute

I juni 2016 hadde vi en utrolig fin og innholdrik dag på Stall Moa. Vi fikk se kalver, minigriser, høner, kyllinger og kattunger og vi fikk prøve å ri på hest og til og med se at ei kvige ble inseminert. Vi hadde verksted hvor vi laget fine ting til å pynte gravstedene våre med før vi avsluttet med grilling og sosialt samvær i gapahuken etterpå. Mange uttrykte takknemlighet over å få være med.

Wenche Aak, LUB Møre og Romsdal

Lek i sanda ved dammen

På tur i pram på dammen
 

Tenn et lys for barna vi har mistet

Tenn et lys-arrangement på Fole Godt i Molde på den internasjonale minnedagen 15. oktober 2015 for barna vi har mistet. Forfatter Guro Aarø Scarfi leste fra boken sin " Nu lukker jeg mitt øye". Rolf Erik Nustad sang og spilte. Les mer om Tenn et lys.

Konsert på Fole godt kafe
 

Markering av minnedagen 15. oktober for barna vi har mistet

Fylkeslaget hadde en fin minnesmarkering på Fole Godt kafé i Molde med lystenning, diktopplesning og musikk 15. oktober 2014. Ca 15 til stede.

Les mer om den internasjonale minnedagen og Tenn et lys-aksjonen: Tenn et lys.

To bilder fra 15. okt markering i Molde, på Fole Godt
MOLDE: Markering på kaféen Fole godt med diktopplesing av bror (Mikkel) og musikk ved 3 musikere fra musikklinja på Molde vidergående.

Aktiviteter

Vi ønsker å gi medlemmene i lokallaget et tilbud om sorgstøtte og en møteplass for foreldre, søsken og besteforeldre og andre som stod barnet nær, hvor det er lov til å snakke om tapet og savnet sitt selv om det har gått en stund. Vi ønsker innspill fra dere om aktiviteter dere kunne tenke dere å delta på.

For eksempel:
Foredrag om aktuelle emner
Familiehelger
Minnestund
Åpen kveld
Barnas kveld
Besteforeldretreff

Mulighetene er mange. Ta kontakt hvis du har forslag til aktiviteter.

Leder i Møre og Romsdal fylkeslag er Gro Waldeland.
molde@husflid.no

Scroll to Top