Bli Medlem Støtt oss Materiell
Nordland

LUBs fylkeslag i Nordland tilbyr sorgstøtte og fellesskap (se aktiviteter nedenfor). LUB har også flere kontaktpersoner beredt til å støtte nye familier som mister barn i vårt område. Ta kontakt på post@lub.no / 22 54 52 00 for å opprette kontakt.

Leder: Hilda Sigurdardottir
E-post: lub.nordland@gmail.com
Tlf: 413 48 801
Kto.nr: 5081.08.48410
Grasrotandelsmottaker - Org. nr. 913 058 240
Facebookgruppe: Landsforeningen uventet barnedød, avd. Nordland

Vipps nr 94037 Facebook logoGrasrotandelen logo

  • 15. oktober. Wave of light - markering av den internasjonale minnedagen for barn som i svangerskapet og i livets begynnelse

Mer informasjon kommer.

Mitt navn er Hilde-Elida Solheim og jeg er 28 år. Jeg bor i Bodø sammen med Jan-Erik. Mistet mitt førstefødte og foreløpig eneste barn, William Johannes i juli 2014 pga. infeksjon i fosterhinnen. Jeg er utdannet helsefagarbeider og jobber på et somatisk sykehjem. På fritiden liker jeg å bake, være ute i naturen, synge & høre på musikk og være med familie og venner.

Mine ambisjoner for LUB Nordland er at ingen som har mistet skal måtte føle seg alene i dette kaoset. Jeg engasjerer meg i LUB for at andre i LUB har engasjert seg for meg. Jeg har fått mye hjelp og støtte gjennom LUB, og jeg er klar for å bringe dette videre til andre som trenger det.

 

Mitt navn er Tiphanie Hautois og jeg er 33 år. Jeg er født i Frankrike og bor i Fauske der jeg er gift og har 3 barn. Améline født i 2012, Adèle født i 2014 og Sasha født in 2016. Vi mistet Adèle 2 timer etter en ukomplisert svangerskap og fødsel. Dessverre fikk vi ingen forklaring hvorfor hun sluttet å pustet i armene mine. Etter utdanning på handelshøyskole og flere år med jobb i strategi og informasjonsteknologi har jeg begynt å jobbe i barnehage. Dette trives jeg så godt med at jeg vil nå. utdanne meg som pedagogisk leder. På fritiden liker jeg å sy og jeg har min egen bedrift der jeg selger håndlagede kreasjoner til foreldre og barn. Til minne om Adèle så heter bedriften min Min Lykke. Dette var de først ordene jeg sa til henne da hun ble født. Jeg engasjerte meg i LUB i 2016 etter at jeg fikk fantastisk hjelp fra foreningen. Priceless! Vi som har mistet et barn forstår hverandre. Uansett det som skjedde barna våre så mangler vi alle et barn å kysse god natta om kvelden. Vi må være her for hverandre.

 

Mitt navn er Maria Engen og jeg er en 37 år gammel psykolog som bor i Bodø. Mannen min og jeg mistet vår første datter Sofia etter en alvorlig svangerskapsforgiftning pga. en sjelden hjertesvikt i julen 2013. Sofia har fått en lillesøster og en lillebror. Louisa er 3 år og David er 9 måneder gammel. Dette er 3. året jeg sitter i styret i LUB Nordland sitt fylkeslag. Jeg engasjerer meg i LUB fordi jeg selv fikk mye støtte gjennom LUB når behovet for å snakke med likepersoner var størst. Jeg ønsker spesielt å være der for de som nylig har mistet og jeg er også kontaktperson i LUB. På den andre siden vet jeg at sorgen også på et senere tidspunkt kan være ganske så tungt. Jeg håper at vi klarer å skape et fellesskap og en møteplass for alle som har opplevd å miste det kjæreste vi har.

 

Våre navn er Mari-Ann Nergård Johansen og Allan Zvanut. Vi er henholdsvis 38 og 41 år gammel og bor i Sandnessjøen. Der jobber Mari-Ann som lærer ved Sandnessjøen vgs og Allan som konsulent på trafikkstasjonen til Statens Vegvesen. I mai 2015 mistet vi vår høyt ønskede og elskede lillesøster, Alma Olava i uke 36 og dette endret livene våre radikalt. Dødsårsaken er ukjent, men hun hadde navlestrengen hardt knyttet rundt halsen sin. Det var en rystelse uten sidestykke og veien til der vi er i dag har vært kronglete, komplisert, men også lærerik på mange måter. Alma har en fantastisk storebror, Teodor Frimann, som blir 5 år i oktober. Han er vårt livslys og vårt udiskutabelt beste hjerteplaster, men LUB har på mange måter også vært en unik støtte for oss. Både gjennom all informasjonen, kursene og støtten, men også gjennom gode vennskap knyttet inne på forumet Englesiden. Vi ønsker å være her for de som dessverre må bli en del av vår klubb og vi er begge to kontaktpersoner. Å møte likesinnede som har gått – og fortsatt går – på den veien er viktig både med tanke på folkehelse og i et samfunnsøkonomisk perspektiv, men det er også viktig å ha et fellesskap fordi at det å miste et barn etterlater et ekko i hjertet. Å vite at det er trøst, håp og forståelse å finne selv når dagene er som mørkest er viktig.

Gjennom Grasrotandelen kan alle som spiller et av Norsk Tippings spill, med unntak av Flax og Belago, samtidig støtte en lokal forening eller lag. Gi 7% av alt du spiller for direkte til LUB Nordland fylkeslag, uten at det koster deg noe!

GrasrotandelenGå fram på en av følgende måter:

  • Be om at organisasjonsnr 913 058 240 skal være din grasrotmottaker neste gang du leverer tippekupongen
  • Registrer Landsforeningen uventet barnedød Nordland, organisasjonsnr 913058240, som grasrotandelsmottaker på Norsk Tipping sine nettsider.
  • Send SMS: GRASROTANDELEN 913058240 til 2020 (tjenesten er gratis).
Scroll to Top