Bli Medlem Støtt oss Materiell
Oslo/Akershus

LUBs fylkeslag i Oslo og Akershus tilbyr sorgstøtte og fellesskap (se aktiviteter nedenfor). LUB har også flere kontaktpersoner beredt til å støtte nye familier som mister barn i vårt område. Ta kontakt på post@lub.no / 22 54 52 00 for å opprette kontakt.

Leder: Hanne Sofie Løkkevik
E-post: lub.oslo.akershus@gmail.com
Tlf: 975 45 035
Kto.nr: 5081.08.48488
Grasrotandelsmottaker - Org. nr. 997 089 081
Facebookside: LUB Oslo/Akershus fylkeslag.

Vipps nr 94042 Facebook logoGrasrotandelen logo

Februar 

  • 5. februar - Møteplass på Peppes Pizza, Karl Johansgate 1, kl.18.00 - 20.00. Vi har reservert et rom i 3. etasje. LUB spanderer pizza, mens drikke kjøper du selv. Det er åpent tema, alle som har mistet barn er velkomne til å treffe andre i samme situasjon. 
  • 7. februar - Årsmøte i LUBs lokaler på Majorstua, Ole Deviks vei 1, kl 18.00 - 20.00. 

Mai 

  • Kransekurs før 17. mai. 

Oktober 

  • 15. oktober - Wave of light. Vi markerer den internasjonale minnedagen for barn som døde i svangerskapet eller tidlig i livet. Lystenning på Vestkanttorget kl.19.00. Velkommen til Tidemansstuen i forbindelse med arrangementet. 

 

Mer informasjon kommer i god tid før de forskjellige aktivitetene finner sted.

Facebook-logoFølg med på det som skjer i fylkeslaget, klikk «liker» på facebooksiden LUB Oslo/Akershus fylkeslag.

 


OSLO/AKERSHUS FYLKESLAG
STYRET 2018

Styremedlemmer i LUB Oslo/Akershus i 2018: Leder Hanne Sofie Løkkevik, kasserer Ingrid Folvik, sekretær Kristina Hafredal, styremedlemmer Hanne Stensheim og Lars Eirik Rønning

Malerie av en mann og dame, i skyggen de kaster ser vi at de holder et barn. B. Wallace.

Oslo og Akershus Fylkeslag i Landsforeningen uventet barnedød (LUB) driver sorggrupper. Tilbudet går til foreldre som har mistet barn i løpet av det siste året, og som kan ha nytte av et forum for å treffe andre foreldre.

Det starter fortløpende opp sorggrupper, ta kontakt med post@lub.no for infomarsjon om når neste gruppe starter opp.

Vanligvis holdes sorggruppene kl. 18 -20 i LUBs lokaler på Majorstuen i Oslo: Ole Fladagersgt 1a.

Dette er likepersongrupper og ledes av foreldre som selv har mistet barn. Gruppelederne er kurset i frivillig sorgstøttearbeid gjennom LUBs kurs- og kvalitetssikringsarbeid. 

NESTE SORGGRUPPE STARTER OPP ONSDAG 30. JAN. Påmelding til post@lub.no

 

 

LUB Oslo og Akershus ønsker å skape en møteplass for fedre som har mistet barn. Vi vet at både fysisk aktivitet og det å møte andre i samme situasjon er viktig i sorgbearbeidelsen, og satte høsten 2016 i gang LUB-fotball for pappaer. Fem fedre med kontaktperson Lars Eirik Rønning i spissen har møttes en gang i måneden på Ekeberg i Oslo for å spille fotball og utveksle erfaringer. Det er også rom for andre aktiviteter enn fotball, innspill er velkomne. 

Vi har fått ExtraExpress-midler til å fortsette tiltaket i 2018. Vi skal fortsette å møtes på Ekeberg. Vi starter opp våren 2018 med trening torsdag 10 mai kl. 21. Velkommen!

Vi håper at dette blir en både sosial og nyttig arena fremover!
Ta kontakt med Lars Eirik på e-post larseirik@gmail.com eller telefon 924 50 047 hvis du vil være med!

Se også: Fysisk aktivitet kan hjelpe i sorgen.

Illustrasjon maleri flere mennesker og et blad. Av: Anne Kristin HagesætherHver første tirsdag i måneden (med unntak av juli) kl. 18 - 20 inviteres LUB-medlemmer og andre som har mistet barn til å samles på Peppes Pizza i Karl Joahnsgate 1 ved Jernbanetorget. 

Møteplassen er et sted hvor likesinnede møtes, kan dele tanker og erfaringer. Du trenger ikke være medlem i LUB for å delta. Dette vil være en barnefri møteplass.

Hjertelig velkommen!

GrasrotandelenGjennom Grasrotandelen kan alle som spiller et av Norsk Tippings spill, med unntak av Flax og Belago, samtidig støtte en lokal forening eller lag. Gi 7% av alt du spiller for direkte til Oslo/Akershus fylkeslag, uten at det koster deg noe!

 

Gå fram på en av følgende måter:

Scroll to Top