Bli Medlem Støtt oss Materiell
Oslo/Akershus

LUBs fylkeslag i Oslo og Akershus tilbyr sorgstøtte og fellesskap. LUB har flere kontaktpersoner beredt til å støtte nye familier som mister barn i vårt område. Ta kontakt på post@lub.no / 22 54 52 00 for å opprette kontakt.

Leder: Kristina Hafredal
E-post: lub.oslo.akershus@gmail.com
Kto.nr: 5081.08.48488
Grasrotandelsmottaker - Org. nr. 997 089 081
Facebookside: LUB Oslo/Akershus fylkeslag.

Vipps nr 94042 Facebook logoGrasrotandelen logo

Mars

  • 5. mars - Møteplass på Peppes Pizza, Karl Johansgate 1, kl.18.00 - 20.00. Vi har reservert et rom i 3. etasje. LUB spanderer pizza, mens drikke kjøper du selv. Det er åpent tema, alle som har mistet barn er velkomne til å treffe andre i samme situasjon.

April

  • 2. april - Møteplass på Peppes Pizza, Karl Johansgate 1, kl.18.00 - 20.00. Temaet er Gravid på nytt, og denne gang har vi med oss jordmor Linda Aasen fra Ahus. Linda har også egen erfaring med å ha mistet et barn og deler av sin erfaring både som jordmor og mamma.

    Det er holdt av et eget rom til oss i 2. eller 3. etasjen. LUB spanderer pizzaen, drikken ordner du selv. Møteplassen er for de som selv mistet barn og har tanker om å bli gravid på nytt eller kanskje er gravid på nytt. Arrangementet er uten barn av hensyn til de som er nylig rammet.

Mai 

  • 7. mai - Møteplass på Peppes Pizza, Karl Johansgate 1, kl.18.00 - 20.00.
  • Kransekurs før 17. mai. Dato kommer.

Juni

  • 4. juni - Møteplass på Peppes Pizza, Karl Johansgate 1, kl.18.00 - 20.00.

Oktober 

  • 15. oktober - Wave of light. Vi markerer den internasjonale minnedagen for barn som døde i svangerskapet eller tidlig i livet. Lystenning på Vestkanttorget kl.19.00.         Velkommen til Tidemansstuen i forbindelse med arrangementet.
  • Kransekurs før Allehelgenshelgen. Dato kommer.

 

Mer informasjon kommer i god tid før de forskjellige aktivitetene finner sted.

Facebook-logoFølg med på det som skjer i fylkeslaget, klikk «liker» på facebooksiden LUB Oslo/Akershus fylkeslag.

 


OSLO/AKERSHUS FYLKESLAG
STYRET 2019

Kristina Hafredal (styreleder)

Hanne Stensheim (styremedlem)

Jenny Sallberg (styremedlem)

Unni Nordbø (styremedlem)

Kjersti Vatle (styremedlem)

Aksel Gjøsund (styremedlem)

Ingrid Folvik (kasserer)

 

Malerie av en mann og dame, i skyggen de kaster ser vi at de holder et barn. B. Wallace.

Oslo og Akershus Fylkeslag i Landsforeningen uventet barnedød (LUB) driver sorggrupper. Tilbudet går til foreldre som har mistet barn i løpet av det siste året, og som kan ha nytte av et forum for å treffe andre foreldre.

Det starter fortløpende opp sorggrupper, ta kontakt med post@lub.no for infomarsjon om når neste gruppe starter opp.

Vanligvis holdes sorggruppene kl. 18 -20 i LUBs lokaler på Majorstuen i Oslo: Ole Fladagersgt 1a.

Dette er likepersongrupper og ledes av foreldre som selv har mistet barn. Gruppelederne er kurset i frivillig sorgstøttearbeid gjennom LUBs kurs- og kvalitetssikringsarbeid. 

NESTE SORGGRUPPE STARTER OPP i løpet av våren. Påmelding til post@lub.no

 

 

Illustrasjon maleri flere mennesker og et blad. Av: Anne Kristin HagesætherHver første tirsdag i måneden (med unntak av juli) kl. 18 - 20 inviteres LUB-medlemmer og andre som har mistet barn til å samles på Peppes Pizza i Karl Joahnsgate 1 ved Jernbanetorget. 

Møteplassen er et sted hvor likesinnede møtes, kan dele tanker og erfaringer. Du trenger ikke være medlem i LUB for å delta. Dette vil være en barnefri møteplass.

Hjertelig velkommen!

GrasrotandelenGjennom Grasrotandelen kan alle som spiller et av Norsk Tippings spill, med unntak av Flax og Belago, samtidig støtte en lokal forening eller lag. Gi 7% av alt du spiller for direkte til Oslo/Akershus fylkeslag, uten at det koster deg noe!

 

Gå fram på en av følgende måter:

Scroll to Top