Bli Medlem Støtt oss Materiell
Oslo/Akershus

LUBs fylkeslag i Oslo og Akershus tilbyr sorgstøtte og fellesskap. LUB har flere kontaktpersoner beredt til å støtte nye familier som mister barn i vårt område. Ta kontakt på post@lub.no / 22 54 52 00 for å opprette kontakt.

Leder: Kristina Hafredal
E-post: lub.oslo.akershus@gmail.com
Kto.nr: 5081.08.48488
Grasrotandelsmottaker - Org. nr. 997 089 081
Facebookside: LUB Oslo/Akershus fylkeslag.

Vipps nr 94042 Facebook logoGrasrotandelen logo

Juni

  • 2. juni - Sommeravslutning på Høyt & Lavt Klatrepark, kl. 10.00-14.00
  • 5. juni - Møteplass på Bruket i Schweigaards gate 34C, Oslo, kl.18.00 - 20.00. Denne gang har vi med oss forfatter Camilla Groth. Camilla mistet sitt første barn, Eira, ved fødselen og har nå kommet ut med boken i hennes navn - Eira. Camilla er med oss for å fortelle sin og Eiras historie og hva skrivingen har betydd for henne. Hun vil også lese et stykke fra boken for oss. Vi har holdt av et eget rom, Klasserommet. NB - denne gang arrangeres Møteplassen en onsdag!

August

  • 6. august - Møteplassen  - første tirsdag hver måned arrangerer vi møteplass på Peppes Pizza i Oslo. Mer info kommer.
  • 20. august kl 18-20 Oppstart ny sorggruppe i LUBs lokaler på Majorstuen. Påmelding post@lub.no
  • Fredag 30. august - formiddagstreff kl 11.30-13.30, Slottsparken. Oppmøte ved dammen mot Litteraturhuset. se mer på LUB Oslo/Akershus fylkeslag sin facebookside

September

Oktober 

  • 15. oktober - Wave of light. Vi markerer den internasjonale minnedagen for barn som døde i svangerskapet eller tidlig i livet. Lystenning på Vestkanttorget kl.19.00.         Velkommen til Tidemansstuen i forbindelse med arrangementet.
  • Kransekurs før Allehelgenshelgen. Dato kommer.

 

Mer informasjon kommer i god tid før de forskjellige aktivitetene finner sted.

Facebook-logoFølg med på det som skjer i fylkeslaget, klikk «liker» på facebooksiden LUB Oslo/Akershus fylkeslag.

 

 

Velkommen til sommeravslutning på Høyt & Lavt Klatrepark!

For andre året på rad ønsker vi å invitere til sommeravslutning i klatreparken Høyt & Lavt på Tryvann. I klatreparken kan vi boltre oss i zip-lines og 12 klatreløyper av ulik vanskelighetsgrad og være sammen både store og små.

Vi møtes kl. 10 ved butikken for utstyrsutleie. De som skal klatre får utdelt utstyr og vil gjennomgå en sikkerhetsgjennomgang før de kan klatre. Vi etablerer et område for grilling (hvis været tillater) og sosialt samvær like ved klatreområdet, slik at man kan veksle mellom å klatre og bare være sammen.

Praktiske opplysninger:
Dato: søndag 2. juni, kl 10
Sted: Høyt & Lavt, Tryvannsveien 64, Oslo.
Mat og drikke: Fylkeslaget ordner pølser og tilbehør til grilling. Ta med egen drikke. Hvis noen vil ta med kake er det veldig hyggelig.
Utstyr: Det anbefales treningstøy eller lett turtøy, hansker og tursko/joggesko med god såle.
Pris: Gratis klatring for barna, egenandel for voksne: 100 kr
Påmelding: snarest og innen 22. mai på e-post til lub.oslo.akerhus@gmail.com. Oppgi hvor mange dere blir totalt som kommer og hvor mange av dere som skal klatre samt alder og høyde på klatrerne.

Håper vi ses!

Vennlig hilsen frs styret i LUB Oslo og Akershus Fylkeslag

 

 


OSLO/AKERSHUS FYLKESLAG
STYRET 2019

Kristina Hafredal (styreleder)

Hanne Stensheim (styremedlem)

Jenny Sallberg (styremedlem)

Unni Nordbø (styremedlem)

Kjersti Vatle (styremedlem)

Aksel Gjøsund (styremedlem)

Ingrid Folvik (kasserer)

 

Malerie av en mann og dame, i skyggen de kaster ser vi at de holder et barn. B. Wallace.

Oslo og Akershus Fylkeslag i Landsforeningen uventet barnedød (LUB) driver sorggrupper. Tilbudet går til foreldre som har mistet barn i løpet av det siste året, og som kan ha nytte av et forum for å treffe andre foreldre.

Det starter fortløpende opp sorggrupper, ta kontakt med post@lub.no for infomarsjon om når neste gruppe starter opp.

Vanligvis holdes sorggruppene kl. 18 -20 i LUBs lokaler på Majorstuen i Oslo: Ole Fladagersgt 1a.

Dette er likepersongrupper og ledes av foreldre som selv har mistet barn. Gruppelederne er kurset i frivillig sorgstøttearbeid gjennom LUBs kurs- og kvalitetssikringsarbeid. 

NESTE SORGGRUPPE STARTER OPP i løpet av våren. Påmelding til post@lub.no

 

 

Illustrasjon maleri flere mennesker og et blad. Av: Anne Kristin HagesætherHver første tirsdag i måneden (med unntak av juli) kl. 18 - 20 inviteres LUB-medlemmer og andre som har mistet barn til å samles på Peppes Pizza i Karl Joahnsgate 1 ved Jernbanetorget. 

Møteplassen er et sted hvor likesinnede møtes, kan dele tanker og erfaringer. Du trenger ikke være medlem i LUB for å delta. Dette vil være en barnefri møteplass.

Hjertelig velkommen!

GrasrotandelenGjennom Grasrotandelen kan alle som spiller et av Norsk Tippings spill, med unntak av Flax og Belago, samtidig støtte en lokal forening eller lag. Gi 7% av alt du spiller for direkte til Oslo/Akershus fylkeslag, uten at det koster deg noe!

 

Gå fram på en av følgende måter:

Scroll to Top