Bli Medlem Støtt oss Materiell
Rogaland

LUBs fylkeslag i Rogaland tilbyr sorgstøtte og fellesskap (se aktiviteter nedenfor). LUB har også flere kontaktpersoner beredt til å støtte nye familier som mister barn i vårt område. Ta kontakt på post@lub.no / 22 54 52 00 for å opprette kontakt.

Leder: Anbjørg Marie Aarsheim
E-post: lub.rogaland@gmail.com
Kto.nr: 5081.08.48437
Grasrotandelsmottaker - Org. nr. 995 766 604
Facebookgruppe: LUB Rogaland

Vipps nr 94039 Facebook logoGrasrotandelen logo

Vi har hvert år en rekke arrangementer for minnes våre barn og for å møte andre som har opplevd det samme, og få støtte fra en felles opplevelse. Alle datoer er ikke helt fastspikret ennå.

 Vi prøver å få til et likemannsstøtte kurs.  Er det noe du har ønsket å delta på, men ikke har kunnet reise til Oslo, kan du nå delta når kurset kommet hit til oss. Mer informasjon om dette vil komme etterhvert.

* Søndag 10. juni - Familiedag på Rennesøy. LUB står for mat. Det blir grilling, bading og topp-tur til nærmeste nut. For medlemmer.

* Mandag 15. oktober - Tenn et lys / Wave of light. Vi møtes kl. 17.00, LUB Rogaland stiller med mat. Dette er en internasjonal minnemarkering for små barn som er gått bort, og lysene tennes kl. 19.00 over hele verden. Hillevåg kirke. Familievennlig. Arrangementet er åpent for alle.

* Allehelgensmarkering 4. nov – Minnestund i Sola Ruinkirke kl. 20. I anledning allehelgensdag arrangerer vi også i år minnestund der vi tenner lys og minnes våre barn. Barn kan delta. Arrangementet er åpent for alle. 

* Lørdag 17. eller 24. nov – Kransebinding. Vi lager kranser og gravlegg til jul. kl. 13. Sted blir bekreftet. Medlemmer

* Desember - Julebakst på Stavanger Conditori - Medlemmer


Vi sender også deltagere til Landsmøtet i Trondheim. Det lokale styret jobber med synliggjøring av LUB og å legge til rette rammene rundt sorgstøtte for familier som har mistet barn i Rogaland. I år har vi samarbeidet med SUS og bispekontoret. Kontaktpersoner er tilgjengelige som likemenn, og vi kan opprette sorggrupper og møteplass når behovet melder seg. Ta gjerne kontakt på lub.rogaland@gmail.com .

 

Facebook logoFølg med på det som skjer i fylkeslaget i den lukkede Facebookgruppen LUB Rogaland

  

 

Vi prøver å få til et likemannsstøtte kurs, for medlemmer som vurderer eller ønsker å bli med i likepersonstøtte apparatet. Det vil komme en gang etter mai. Er det noe du har ønsket å delta på, men ikke har kunnet reise til Oslo, kan du nå delta når kurset kommet hit til oss. Mer informasjon om dette vil komme etterhvert.

Ta kontakt på post@lub.no / 22 54 52 00 for å opprette kontakt.
eller:

Leder: Anbjørg Marie Aarsheim
E-post: lub.rogaland@gmail.com

 

Facebook logo Du kan også følge med på det som skjer i fylkeslaget i den lukkede Facebookgruppen LUB Rogaland

  

10. juni 2018 fra kl. 12.00
blir det familiedag på Rennesøy. LUB Rogaland står for grillmat, drikke og kake.
I tillegg til grilling, blir det bading og topptur til nærmeste nut (valgfritt).
For medlemmer.

Velkommen skal dere være!

I fjæren

  

GrasrotandelenGjennom Grasrotandelen kan alle som spiller et av Norsk Tippings spill, med unntak av Flax og Belago, samtidig støtte en lokal forening eller lag med 7 prosent av innsatsen. I løpet av et år kan det bli bra summer dersom mange velger LUB som sin mottaker av Grasrotandelen.

Slik går du fram for å gi 7% av det du tipper for til LUB Rogaland fylkeslag:

  • Be om at organisasjonsnr 995766604 skal være din grasrotmottaker neste gang du leverer tippekupongen.
  • Eller: Registrer Landsforeningen uventet barnedød ved Rogaland fylkeslag, org.nr. 995766604, som grasrotandelsmottaker på Norsk Tipping sine nettsider.
  • Eller: Send SMS: GRASROTANDELEN 995766604 til 2020 (tjenesten er gratis).

Tenn et lys-aksjon og 30-årsmarkering i Stavanger 15. oktober 2015

Lystreet med tente lysRogaland fylkeslag hadde sin Tenn et lys-aksjon i Hetland kirke. Det var ikke mange frammøtte, men de som kom, fikk høre dikt opplest av Unn Fossdal. Nils Christian Fossdal underholdt med nydelig sang brilliant akkompangert av Svein Olav Herstad på piano. Vi hadde lystenning klokka 19.00. Det var en stemningsfull seremoni. Samtidig markerte vi 30 år med LUB. Undertegnede fortalte litt om foreningens historie, og til slutt hadde vi kaffe og jubileumskake som Arild Aanestad hadde skaffet.

Vi hadde håpet på større deltakelse, men vi får prøve på nytt neste år, kanskje med en annen setting. Som en sa så var dette første gang, og det tar kanskje litt tid å bygge en tradisjon.

I forkant av aksjonen hadde vi stand på Kilden kjøpesenter i Hillevåg lørdag 10. og mandag 12. oktober der vi delte ut  brosjyrer og informasjon om Tenn et lys-aksjonen.

Jorun Hovland

Unn Fossdal leser dikt

Sang ved Nils Christian Fossdal og Svein Olav Herstad på piano

Jubileumskake

 

Med sorgen som bakteppe

Nærmere 30 stykker kom for å høre på et interessant foredrag der forfatter og prest Odd Eidner tok opp spørsmålet om hvordan leve med sorgen som bakteppe.

Odd Eidner holder foredragMandag 7. september 2015 arrangerte Rogaland fylkeslag møteplass der vi inviterte til foredrag med Eidner i Hillevåg kirke. Vi hadde litt samarbeid med bispedømmekontoret i forkant. Vi i styret var veldig spent på om det ville komme noen for å høre på og hadde nok litt sommerfugler i magen.

I pausen ble det servert kaffe, kaker og frukt, og da gikk praten livlig. Foredragsholderen var veldig godt fornøyd med frammøte, og de jeg snakket med, syntes det var en flott kveld.

Anbjørg Marie Aarsheim var en av arrangørene fra LUB Rogaland

Dette var et arrangement gjennomført med midler fra ExtraStiftelsen.

Jorun S. Hovland

 

Små og store koste seg på familiedag på Rennesøy

Barn og voksne koser seg i fjæra på Rennesøy

14. juni 2015 hadde Rogaland fylkeslag sin årlige familiedag på Rennesøy. Vi hadde nydelig vær og på menyen sto grillmat og Arild var som vanlig grillmester. Anbjørg hadde med seg kake og det var populært. Både store og små koste seg både på land og i vann. Vi fikk også besøk av en nydelig svane. Takk til alle som var med på å gjøre dette til en hyggelig dag.

Jorun S. Hovland
 

Scroll to Top