Bli Medlem Støtt oss Materiell
Rogaland

LUBs fylkeslag i Rogaland tilbyr sorgstøtte og fellesskap (se aktiviteter nedenfor). LUB har også flere kontaktpersoner beredt til å støtte nye familier som mister barn i vårt område. Ta kontakt på post@lub.no / 22 54 52 00 for å opprette kontakt.

Leder: Anbjørg Marie Aarsheim
E-post: lub.rogaland@gmail.com
Kto.nr: 5081.08.48437
Grasrotandelsmottaker - Org. nr. 995 766 604
Facebookgruppe: LUB Rogaland

Vipps nr 94039 Facebook logoGrasrotandelen logo

Vi har hvert år en rekke arrangementer for å minnes våre barn og for å møte andre som har opplevd det samme, og få støtte fra en felles opplevelse.

15. januar: Kamera og foto-opplæring på SUS, for føden i Stavanger og Haugesund.

3. februar: Årsmøte

3. april: Mestring av sorg etter tap av en kjær person - gratis kurs med Kari og Atle Dyregrov. Åpen for alle, i kinosal 5, Sølvberget, Stavanger.

15. oktober: Wave of light - markering av den internasjonale minnedagen for barn som dør tidlig i livet.

---

Oversikten over arrangement i 2019 vil bli oppdatert så snart som mulig. Inntil videre kan dere se nedenfor, noe av det vi gjorde i 2018:

* Mandag 15. oktober - Tenn et lys / Wave of light. Dette er en internasjonal minnemarkering for små barn som er gått bort, og lysene tennes kl. 19.00 over hele verden. Vi møtes til litt mat og sosialt kl. 18.00, i kirkestuen, Kampen kirke, Stavanger. Et familievennlig arrangementet som er åpent for alle. På grunn av mat ønskes påmelding til LUB.Rogaland@gmail.com

* Allehelgensmarkering 4. november – Minnestund i Sola Ruinkirke kl. 20. I anledning allehelgensdag arrangerer vi også i år minnestund der vi tenner lys og minnes våre barn. Et familievennlig arrangement, åpent for alle.

* Lørdag 24. nov – Kransebinding. Vi møtes kl 13:00 på Brynelunden åpne barnehage, Vardheivegen 4, 4340 Bryne. Lokalet er i kjelleren til Frelsesarmeen, inngang på østsiden av bygget. Vi lager kranser og gravlegg til jul. For medlemmer.

* Lørdag 8. desember - Bakedag hos Stavanger konditori kl 10:00. Vi får tips, råd og hjelp ti julebaksten av bakeren selv. NB: Dette arrangementet er nå dessverre fullbooket.

* Lørdag 8. desember - Nissefest på en ekte bondegård hos Sunniva Malmin og Jan Ove Hole, Solaveien 360, 4354 Voll. Vi starter  kl 16:00. De som ønsker kan få hilse på dyrene. Det blir servert grøt, i tillegg til utlodning og kanskje kommer nissen på besøk. Ta gjerne på nisseluer. Pris kr. 50,- pr deltaker over 2 år. Under 2 år er gratis. Påmelding innen 1.desember til mail: lub.rogaland@gmail.com, eller via arrangementet på LUB Rogalands Facebookside. Husk å gi beskjed om antall voksne og barn. Betaling ved påmelding enten til: LUB Rogalands kontonummer 5081 08 48437 eller Vipps Lub Rogaland 94039. Husk å merk innbetalingen med navn.


LUB Rogaland jobber med å legge til rette rammene rundt sorgstøtte for familier som har mistet barn i Rogaland. Vi har likepersoner tilgjengelig, og kan opprette sorggruppe og møteplass når behovet melder seg. Du treffer oss på mailen: lub.rogaland@gmail.com

 

Facebook logoFølg med på det som skjer i fylkeslaget i den lukkede Facebookgruppen LUB Rogaland

  

 

GrasrotandelenGjennom Grasrotandelen kan alle som spiller et av Norsk Tippings spill, med unntak av Flax og Belago, samtidig støtte en lokal forening eller lag med 7 prosent av innsatsen. I løpet av et år kan det bli bra summer dersom mange velger LUB som sin mottaker av Grasrotandelen.

Slik går du fram for å gi 7% av det du tipper for til LUB Rogaland fylkeslag:

  • Be om at organisasjonsnr 995766604 skal være din grasrotmottaker neste gang du leverer tippekupongen.
  • Eller: Registrer Landsforeningen uventet barnedød ved Rogaland fylkeslag, org.nr. 995766604, som grasrotandelsmottaker på Norsk Tipping sine nettsider.
  • Eller: Send SMS: GRASROTANDELEN 995766604 til 2020 (tjenesten er gratis).
Scroll to Top