Bli Medlem Støtt oss Materiell
Rogaland

LUBs fylkeslag i Rogaland tilbyr sorgstøtte og fellesskap (se aktiviteter nedenfor). LUB har også flere kontaktpersoner beredt til å støtte nye familier som mister barn i vårt område. Ta kontakt på post@lub.no / 22 54 52 00 for å opprette kontakt.

Leder: Anbjørg Marie Aarsheim
E-post: lub.rogaland@gmail.com
Kto.nr: 5081.08.48437
Grasrotandelsmottaker - Org. nr. 995 766 604
Facebookgruppe: LUB Rogaland

Vipps nr 94039 Facebook logoGrasrotandelen logo

Vi har hvert år flere arrangementer for å minnes våre barn og for å møte andre som har opplevd det samme, og få støtte fra en felles opplevelse.

13. juni: Sommerfest på Rennesøy. Familiedag på Rennesøy. LUB står for mat. Det blir grilling, bading og topp-tur til nærmeste nut. For medlemmer.

15. oktober: Wave of light - markering av den internasjonale minnedagen for barn som dør tidlig i livet, i Kampen Kirke (kirkestuen), Stavanger. Kl. 18, lystenning kl. 19. Les mer under.

7. november: Allehelgensdag - minnestund i Sola ruinkirke, kl. 20.00. Det blir bl.a. ord for dagen, diktlesning, musikk og vi tenner lys for barna vi har mistet. Arrangementet er åpent også for dere som ikke er LUB medlemmer.

November: Kransebinding. Mer info om dato og sted kommer senere.

Desember: Julebakst. Julebaksten finner vanligvis sted hos Stavanger konditori, i forkant av nissefesten. De stiller med baker og kanskje en konditor. Det blir anledning til å lage mange ulike julekaker. Mer info om dato kommer senere.

Desember: Årets NissefestMer info om dato og sted kommer senere.


LUB Rogaland jobber med å legge til rette rammene rundt sorgstøtte for familier som har mistet barn i Rogaland. Vi har likepersoner tilgjengelig, og kan opprette sorggruppe og møteplass når behovet melder seg. Du treffer oss på mailen: lub.rogaland@gmail.com

Facebook logoFølg med på det som skjer i fylkeslaget i den lukkede Facebookgruppen LUB Rogaland

 

 To bilder med tekst om Wave of Light imellom. Sovende baby + kvinne som holder et tent lys i mørket
15. oktober er den internasjonale minnedagen for barn som døde i svangerskapet og tidlig i livet. En bølge av lys går rundt kloden når lys tennes i alle tidssoner kl 19:00.
 
LUB Rogaland inviterer til markering av Wave of Light denne dagen i Kampen kirke (kirkestuen), Seehusensgate 47, 4024 Stavanger.
Vi starter kl. 18.00 med et måltid. Klokka 19.00 tenner vi lys for barna våre. Det vil være aktiviteter for barna. Alle er velkomne. Hele arrangementet er innendørs.

Meld fra om du har lyst til å dele stunden med oss til lub.rogaland@gmail.com.

Les mer om Wave of light

GrasrotandelenGjennom Grasrotandelen kan alle som spiller et av Norsk Tippings spill, med unntak av Flax og Belago, samtidig støtte en lokal forening eller lag med 7 prosent av innsatsen. I løpet av et år kan det bli bra summer dersom mange velger LUB som sin mottaker av Grasrotandelen.

Slik går du fram for å gi 7% av det du tipper for til LUB Rogaland fylkeslag:

  • Be om at organisasjonsnr 995766604 skal være din grasrotmottaker neste gang du leverer tippekupongen.
  • Eller: Registrer Landsforeningen uventet barnedød ved Rogaland fylkeslag, org.nr. 995766604, som grasrotandelsmottaker på Norsk Tipping sine nettsider.
  • Eller: Send SMS: GRASROTANDELEN 995766604 til 2020 (tjenesten er gratis).
Scroll to Top