Bli Medlem Støtt oss Materiell
Rogaland

LUBs fylkeslag i Rogaland tilbyr sorgstøtte og fellesskap (se aktiviteter nedenfor). LUB har også flere kontaktpersoner beredt til å støtte nye familier som mister barn i vårt område. Ta kontakt på post@lub.no / 22 54 52 00 for å opprette kontakt.

Leder: Anbjørg Marie Aarsheim
E-post: lub.rogaland@gmail.com
Kto.nr: 5081.08.48437
Grasrotandelsmottaker - Org. nr. 995 766 604
Facebookgruppe: LUB Rogaland

Vipps nr 94039 Facebook logoGrasrotandelen logo

Vi har hvert år en rekke arrangementer for minnes våre barn og for å møte andre som har opplevd det samme, og få støtte fra en felles opplevelse.

* Mandag 15. oktober - Tenn et lys / Wave of light. Dette er en internasjonal minnemarkering for små barn som er gått bort, og lysene tennes kl. 19.00 over hele verden. Vi møtes til litt mat og sosialt kl. 18.00, i kirkestuen, Kampen kirke, Stavanger. Et familievennlig arrangementet som er åpent for alle. På grunn av mat ønskes påmelding til LUB.Rogaland@gmail.com

* Allehelgensmarkering 4. november – Minnestund i Sola Ruinkirke kl. 20. I anledning allehelgensdag arrangerer vi også i år minnestund der vi tenner lys og minnes våre barn. Et familievennlig arrangement, åpent for alle.

* Lørdag 24. nov – Kransebinding. Vi møtes på Brynelunden åpne barnehage kl 13, hvor vi lager kranser og gravlegg til jul. For medlemmer. Mer info og påmelding kommer.

* Lørdag 8. desember - Julebakst på Stavanger Conditori - Medlemmer. Mer info og påmelding kommer.

* Lørdag 8. desember - Nissefest for hele familien. Mer info og påmelding kommer.
Det lokale styret jobber med synliggjøring av LUB og å legge til rette rammene rundt sorgstøtte for familier som har mistet barn i Rogaland. I år har vi samarbeidet med SUS og bispekontoret. Kontaktpersoner er tilgjengelige som likepersoner, og vi kan opprette sorggrupper og møteplass når behovet melder seg. Ta gjerne kontakt på lub.rogaland@gmail.com .

 

Facebook logoFølg med på det som skjer i fylkeslaget i den lukkede Facebookgruppen LUB Rogaland

  

 

Bilde av tente lys med tekst over: Wave of light - tenn et lys for våre barn
Velkommen til LUB Rogalands Wave of light arrangement, i Kampen kirke (kirkestuen) mandag 15 oktober kl 18:00. 
15. oktober er den internasjonale minnedagen for barn som døde i svangerskapet og i livets begynnelse. En bølge av lys går rundt kloden når lys tennes i alle tidssoner kl 19:00.
LUB Rogaland markerer dette i kirkestuen i Kampen kirke, Seehusensgate 47, 4024 Stavanger. God parkering utenfor. 
Vi starter kl 18:00 med litt mat og drøs, og så tenner vi lys kl 19:00. 
Familievennlig arrangement som også er åpent for ikke-medlemmer. 

Flott med en tilbakemelding om dere kommer, slik at vi kan ca beregne maten. 

Velkommen!
  •  
  •  

Vi prøver å få til et likemannsstøtte kurs, for medlemmer som vurderer eller ønsker å bli med i likepersonstøtte apparatet. Det vil komme en gang etter mai. Er det noe du har ønsket å delta på, men ikke har kunnet reise til Oslo, kan du nå delta når kurset kommet hit til oss. Mer informasjon om dette vil komme etterhvert.

Ta kontakt på post@lub.no / 22 54 52 00 for å opprette kontakt.
eller:

Leder: Anbjørg Marie Aarsheim
E-post: lub.rogaland@gmail.com

 

Facebook logo Du kan også følge med på det som skjer i fylkeslaget i den lukkede Facebookgruppen LUB Rogaland

  

GrasrotandelenGjennom Grasrotandelen kan alle som spiller et av Norsk Tippings spill, med unntak av Flax og Belago, samtidig støtte en lokal forening eller lag med 7 prosent av innsatsen. I løpet av et år kan det bli bra summer dersom mange velger LUB som sin mottaker av Grasrotandelen.

Slik går du fram for å gi 7% av det du tipper for til LUB Rogaland fylkeslag:

  • Be om at organisasjonsnr 995766604 skal være din grasrotmottaker neste gang du leverer tippekupongen.
  • Eller: Registrer Landsforeningen uventet barnedød ved Rogaland fylkeslag, org.nr. 995766604, som grasrotandelsmottaker på Norsk Tipping sine nettsider.
  • Eller: Send SMS: GRASROTANDELEN 995766604 til 2020 (tjenesten er gratis).

Tenn et lys-aksjon og 30-årsmarkering i Stavanger 15. oktober 2015

Lystreet med tente lysRogaland fylkeslag hadde sin Tenn et lys-aksjon i Hetland kirke. Det var ikke mange frammøtte, men de som kom, fikk høre dikt opplest av Unn Fossdal. Nils Christian Fossdal underholdt med nydelig sang brilliant akkompangert av Svein Olav Herstad på piano. Vi hadde lystenning klokka 19.00. Det var en stemningsfull seremoni. Samtidig markerte vi 30 år med LUB. Undertegnede fortalte litt om foreningens historie, og til slutt hadde vi kaffe og jubileumskake som Arild Aanestad hadde skaffet.

Vi hadde håpet på større deltakelse, men vi får prøve på nytt neste år, kanskje med en annen setting. Som en sa så var dette første gang, og det tar kanskje litt tid å bygge en tradisjon.

I forkant av aksjonen hadde vi stand på Kilden kjøpesenter i Hillevåg lørdag 10. og mandag 12. oktober der vi delte ut  brosjyrer og informasjon om Tenn et lys-aksjonen.

Jorun Hovland

Unn Fossdal leser dikt

Sang ved Nils Christian Fossdal og Svein Olav Herstad på piano

Jubileumskake

 

Med sorgen som bakteppe

Nærmere 30 stykker kom for å høre på et interessant foredrag der forfatter og prest Odd Eidner tok opp spørsmålet om hvordan leve med sorgen som bakteppe.

Odd Eidner holder foredragMandag 7. september 2015 arrangerte Rogaland fylkeslag møteplass der vi inviterte til foredrag med Eidner i Hillevåg kirke. Vi hadde litt samarbeid med bispedømmekontoret i forkant. Vi i styret var veldig spent på om det ville komme noen for å høre på og hadde nok litt sommerfugler i magen.

I pausen ble det servert kaffe, kaker og frukt, og da gikk praten livlig. Foredragsholderen var veldig godt fornøyd med frammøte, og de jeg snakket med, syntes det var en flott kveld.

Anbjørg Marie Aarsheim var en av arrangørene fra LUB Rogaland

Dette var et arrangement gjennomført med midler fra ExtraStiftelsen.

Jorun S. Hovland

 

Små og store koste seg på familiedag på Rennesøy

Barn og voksne koser seg i fjæra på Rennesøy

14. juni 2015 hadde Rogaland fylkeslag sin årlige familiedag på Rennesøy. Vi hadde nydelig vær og på menyen sto grillmat og Arild var som vanlig grillmester. Anbjørg hadde med seg kake og det var populært. Både store og små koste seg både på land og i vann. Vi fikk også besøk av en nydelig svane. Takk til alle som var med på å gjøre dette til en hyggelig dag.

Jorun S. Hovland
 

Scroll to Top