Bli Medlem Støtt oss Materiell
Rogaland

LUBs fylkeslag i Rogaland tilbyr sorgstøtte og fellesskap (se aktiviteter nedenfor). LUB har også flere kontaktpersoner beredt til å støtte nye familier som mister barn i vårt område. Ta kontakt på post@lub.no / 22 54 52 00 for å opprette kontakt.

Leder: Anbjørg Marie Aarsheim
E-post: lub.rogaland@gmail.com
Kto.nr: 5081.08.48437
Grasrotandelsmottaker - Org. nr. 995 766 604
Facebookgruppe: LUB Rogaland

Vipps nr 94039 Facebook logoGrasrotandelen logo

Vi har hvert år en rekke arrangementer for å minnes våre barn og for å møte andre som har opplevd det samme, og få støtte fra en felles opplevelse.

15. januar: Kamera og foto-opplæring på SUS, for føden i Stavanger og Haugesund.

3. februar: Årsmøte

3. april: Mestring av sorg etter tap av en kjær person - gratis kurs med Kari og Atle Dyregrov. Åpen for alle, i kinosal 5, Sølvberget, Stavanger.

15. oktober: Wave of light - markering av den internasjonale minnedagen for barn som dør tidlig i livet, i Kampen Kirke (kirkestuen), Stavanger. Kl. 18, lystenning kl. 19. Les mer om arrangementet.

3. november: Allehelgensdag - minnestund i Sola ruinkirke, kl. 20.00. Arrangementet er åpent også for dere som ikke er LUB medlemmer. Velkommen!


LUB Rogaland jobber med å legge til rette rammene rundt sorgstøtte for familier som har mistet barn i Rogaland. Vi har likepersoner tilgjengelig, og kan opprette sorggruppe og møteplass når behovet melder seg. Du treffer oss på mailen: lub.rogaland@gmail.com

Facebook logoFølg med på det som skjer i fylkeslaget i den lukkede Facebookgruppen LUB Rogaland

  

 

 
15. oktober er den internasjonale minnedagen for barn som døde i svangerskapet og tidlig i livet. En bølge av lys går rundt kloden når lys tennes i alle tidssoner kl 19:00.
 
LUB Rogaland markerer dette i Kampen kirke (kirkestuen), Seehusensgate 47, 4024 Stavanger.

God parkering utenfor.

Vi starter kl 18:00 med litt mat og drøs, og så tenner vi lys kl. 19:00.

Familievennlig arrangement som også er åpent for ikke-medlemmer.

Supert om dere som vil være med, gir en tilbakemelding, senest fredag 10. oktober til lub.rogaland@gmail.com eller på Facebook-arrangementet. I tillegg vil vi gjerne vite hvor mange dere blir, så blir det lettere å beregne mat.

Velkommen!

Les mer om Wave of light

GrasrotandelenGjennom Grasrotandelen kan alle som spiller et av Norsk Tippings spill, med unntak av Flax og Belago, samtidig støtte en lokal forening eller lag med 7 prosent av innsatsen. I løpet av et år kan det bli bra summer dersom mange velger LUB som sin mottaker av Grasrotandelen.

Slik går du fram for å gi 7% av det du tipper for til LUB Rogaland fylkeslag:

  • Be om at organisasjonsnr 995766604 skal være din grasrotmottaker neste gang du leverer tippekupongen.
  • Eller: Registrer Landsforeningen uventet barnedød ved Rogaland fylkeslag, org.nr. 995766604, som grasrotandelsmottaker på Norsk Tipping sine nettsider.
  • Eller: Send SMS: GRASROTANDELEN 995766604 til 2020 (tjenesten er gratis).
Scroll to Top