Bli Medlem Støtt oss Materiell
Telemark

LUBs fylkeslag i Telemark tilbyr sorgstøtte og fellesskap (se aktiviteter nedenfor). LUB har også flere kontaktpersoner beredt til å støtte nye familier som mister barn i vårt område. Ta kontakt på post@lub.no / 22 54 52 00 for å opprette kontakt.

Leder: Silje Knutsen Stordalen
E-post: lub.telemark@gmail.com
Kto.nr: 5081.08.48445
Grasrotandelsmottaker - Org. nr. 915 898 432
Facebookgruppe: Landsforeningen Uventet Barnedød Telemark

Vipps nr 94040 Facebook logoGrasrotandelen logo

15. oktober: Wave of light-arrangement i Skien. Les mer under.

Desember: Kransebinding.

Facebook logoFølg også med på fylkeslagets lukkede facebookgruppe Landsforeningen Uventet Barnedød Telemark

15. oktober er den internasjonale minnedagen for barn som døde i svangerskapet og i livets begynnelse. En bølge av lys går rundt kloden når lys tennes i alle tidssoner klokken 19.00. Velkommen til Wave of light-arrangement i Skien denne dagen.
 

Hjerte av tente lysI Telemark vil vi ha Wave of light-arrangement  på Handelstorvet i Skien sentrum kl 18.00. Konsert av elever fra Musikklinja på Skien videregående og Appell av styrets kasserer Ida Klaudiussen. Vi går i fakkeltog 18.45 bort til Rådhusplassen for å tenne lys kl 19.00. Velkommen til møteplassen på Høyer hotell umiddelbart etterpå.

Alle er velkomne, du trenger ikke å være medlem av LUB.

Les mer om Wave of light.

LUB Telemark hadde Tenn et lys-arrangement - på den internasjonale minnedagen for barn som døde tidlig i livet - 15. oktober 2015.

Vi hadde konsert med Julie Westgård Stordalen og Sondre Stordalen, storesøster og onkel til vår William, på Handelstorvets scene i Skien sentrum. Vi presenterte fylkeslaget og fortalte litt om både minnedagens og LUBs historie. Og gratulerte selvfølgelig LUB med 30 år. Vi sa også noe om hvorfor det er viktig for oss å få igang eget LUB Telemark, og litt om hva vi skal drive med.

Jordmor Helene Tennefoss-Tørnquist, som selv har opplevd å miste et barn, holdt en appell.

Deretter gikk vi i fakkeltog til Rådhusplassen i Skien for å tenne lys. Der spilte Jon Øystein Rosland vakkert for oss mens vi var stille og mintes, og tente lys for alle våre himmelskatter. 

Det ble en verdig og fin markering av den internasjonale minnedagen for barn som døde tidlig i livet. 

Silje Knutsen Stordalen

Grasrotandelen logoLa 5 % av det du tipper for gå til LUB Telemark fylkeslag, uten at det koster deg noe ekstra!

Gjennom Grasrotandelen kan alle som spiller et av Norsk Tippings spill, med unntak av Flax og Belago, samtidig støtte en lokal forening eller lag med 5% av innsatsen.

Slik går du fram for å gi 5 prosent av det du tipper for til LUB Telemark fylkeslag:

  • Be om at organisasjonsnr 915 898 432 skal være din grasrotmottaker neste gang du leverer tippekupongen.
  • Eller: Registrer Landsforeningen uventet barnedød ved Telemark fylkeslag, org.nr. 915898432, som grasrotandelsmottaker på Norsk Tipping sine nettsider.
  • Eller: Send SMS: GRASROTANDELEN 915898432 til 2020 (tjenesten er gratis).

LUB Telemark ble startet opp våren 2015. Et midlertidig fylkeslagsstyre ble nedsatt på oppstartsmøte 28. april 2015, og vil bestå fram til første årsmøte i februar 2016:

Leder: Silje Knutsen Stordalen
Nestleder: Kristin Lindgren
Sekretær/infoansvarlig: Monica Figueroa
Kasserer: Christina Hansen
Styremedlem: Aina Stykket

Les intervju med Silje Knutsen Stordalen: Endelig får LUB eget fylkeslag i Telemark! (7.5.15)

 

 

 

 

 

Landsforeningen uventet barnedød Telemark er en lukket facebookgruppe for fylkeslaget. Her vil vi oppdatere dere på hva som foregår i fylkeslaget og informasjon om kommende arrangementer etc

I Telemark finnes også facebookgruppa Vi som har mistet barn Telemark. Se også intervju i Varden 2.1.15 med dem som startet denne gruppa: Fire kvinner. Fire sterke historier. Fire barn for lite

Scroll to Top