Bli Medlem Støtt oss Materiell
Trøndelag

LUBs fylkeslag i Trøndelag tilbyr sorgstøtte og fellesskap (se aktiviteter nedenfor). LUB har også flere kontaktpersoner beredt til å støtte nye familier som mister barn i vårt område. Ta kontakt på post@lub.no / 22 54 52 00 for å opprette kontakt.

Leder: Helle Virik Brandsegg
E-post: lubtrondelag@gmail.com
Kto.nr: 5081.08.48534
Grasrotandelsmottaker - Org. nr. 996 819 876
Facebookgruppe: Landsforeningen uventet barnedød, Trøndelag

Vipps nr 94046 Facebook logoGrasrotandelen logo

Minnestund Allehelgenssøndag 3. november

Da inviterer vi i tradisjon tro til minnestund søndag 3.november klokken 1700-1900 i lokalene til Kreftforeningen i Prinsens gate 32 (inngang på hjørnet opp ei steintrapp). Arrangementet er for hele familien. Det vil være et eget, stille rom for selve minnestunden som starter klokken 1730. Der tenner vi lys og leser opp navnene til barna vi savner. Ta gjerne med bilde til minnebordet heart

Det blir litt klipp og lim-aktiviteter for barna og kake/kaffe og gode samtaler før og etterpå.
Vi trenger frivillige til å bake kake denne dagen, om du har lyst og anledning til å bidra så gi oss beskjed :)

Håper vi sees, gi oss gjerne beskjed om du/dere kommer så vi vet omtrent hvor mange vi blir.  Se Facebookarrangementet her.

Hilsen styret i LUB Trøndelag

GrasrotandelenGjennom Grasrotandelen kan alle som spiller et av Norsk Tippings spill, med unntak av Flax og Belago, samtidig støtte en lokal forening eller lag. Gi 7 % av alt du spiller for direkte til Trøndelag fylkeslag, uten at det koster deg noe!

Gå fram på en av følgende måter:

  • Be om at organisasjonsnr 996819876 skal være din grasrotmottaker neste gang du leverer tippekupongen
  • Registrer Landsforeningen uventet barnedød ved Trøndelag fylkeslag som grasrotandelsmottaker på Norsk Tipping sine nettsider.
  • Send SMS: GRASROTANDELEN 996819876 til 2020 (tjenesten er gratis).

bokVi har mange medlemmer som har samlet en mengde litteratur etter å ha blitt rammet av tragiske hendelser. Mye av informasjonsbehovet har kommet fra bøker som er skrevet for og av foreldre som har opplevd nettopp det å miste barn selv. Vi i Sør-Trøndelag fylkeslag har satt mål av oss å samle sammen så mye som mulig av norsk litteratur om emnet og ha disse tilgjengelig for alle som ønsker å lese noe av dette. I og med at vi ikke har noen fast plass å ha denne litteraturen har vi gjort det slik at vår «bibliotekar» tar seg av å oppbevare og forvalte samlingen. Det skal være lav terskel på å få låne litteratur, så send en epost til Line Negårdline.negard(a)gmail.com så ordner hun en praktisk måte slik at du får tak i bøkene!

Vil du se vår bokliste klikk på lenken her: http://www.itnologi.no/lub/bokliste.htm

Scroll to Top