Bli Medlem Støtt oss Materiell
Vestfold

LUBs fylkeslag i Vestfold tilbyr sorgstøtte og fellesskap (se aktiviteter nedenfor). LUB har også flere kontaktpersoner beredt til å støtte nye familier som mister barn i vårt område. Ta kontakt på post@lub.no / 22 54 52 00 for å opprette kontakt.

Leder: Helén Synnøve Solbakken
E-post:  lubvestfold@gmail.com
Kto.nr: 5081.08.48402
Grasrotandelsmottaker - Org. nr. 915 996 760
Facebookgruppe: Landsforeningen uventet barnedød i Vestfold og Buskerud

Vipps nr 13833 Facebook logoGrasrotandelen logo

14. oktober: Stand på Hvaltrovet i Sandefjord fra kl. 10-18 i forbindelse med Wave of light 15. oktober.

15. oktober: Wave of light-markering. Kl. 16 møtes vi på La Scala på brygga i Sandefjord. Der bestiller vi mat og drikke (egenandel 50kr for barn og 100kr for voksne). Vi går samlet opp til Kirkeparken i Sandefjord hvor vi kl 19.00 tenner lys for barna vi savner. Vi oppforder dere til å ta med øvrige familie og venner. Les mer om Wave of light.

6. desember: Julemøte på Kurbadet i Sandefjord

Gjennom Grasrotandelen kan alle som spiller et av Norsk Tippings spill, med unntak av Flax og Belago, samtidig støtte en lokal forening eller lag med fem prosent av innsatsen. I løpet av et år kan det bli bra summer dersom mange velger LUB som sin mottaker av Grasrotandelen.

Slik går du fram for å gi 5 prosent av det du tipper for til LUB Vestfold fylkeslag:

LUB Vestfold har både side og lukket gruppe på facebook


Lik vår Facebook side: Landsforeningen uventet barnedød Vestfold fylkeslag
Bli med i vår lukkede Facebook-gruppa Landsforeningen uventet barnedød i Vestfold!
Denne gruppa er opprettet av medlemmer i Landsforeningen uventet barnedød, og er ment å være en trygg arena for oss som har mistet barn i svangerskap eller småbarnsalder – enten det er nylig eller lenge siden. Her kan vi dele tanker og erfaringer, og håpet er at vi kan være til støtte for hverandre når noen trenger det.Vi ønsker at flere rammede foreldre vil finne oss og bli en del av gruppa, og at vi etter hvert vil kunne arrangere felles treff.

Hvordan bli medlem? Ettersom dette er en lukket gruppe, må dere få en ivitasjon på facebook for å kunne bli medlem. Send en venneforespørsel på facebook til Tove Laberg Kristoffersen med personlig melding om at du ønsker å bli med i gruppa, så får du snart en invitasjon. Velkommen!

Blomsterdekorasjonskurs i Vestfold 2013

LUB Vestfold fylkeslag hadde kurs i å lage blomsterdekorasjon lørdag 26. oktober. Medlemmer i Buskerud og Telemark var også invitert. Vi skulle lære hvordan vi kunne pynte opp gravplassen på Allehelgensdag som snart stod for dør.
 

Kurset ble holdt hos Viola blomstersenter i Larvik. I butikken til Heidi Tvetene fikk vi god plass til og utfolde oss, samt nødvendig materiell. Kursdeltakerne varierte i både alder og kjønn. Her var det søsken, mammaer, pappaer og bestemødre. Vi kunne plukke fra utallige varianter av pynt. Bare fantasien satte grenser for hva vi kunne pynte dekorasjonene med. Heidi tryllet frem ulike varianter av gravpynt, og inspirerte oss til å lage vår egen dekorasjon. Det så veldig enkelt og raskt ut når Heidi laget dekorasjonene, så optimismen rådet når vi satte i gang. Heldigvis hadde vi noen timer til rådighet, hvor praten og kreativiteten gikk hånd i hånd. Når vi sto fast, fikk vi kyndig hjelp av Heidi.
I pausen koste vi oss med hjemmebakte kaker, kaffe og brus. Her gikk praten lett. Det er så godt å være et sted hvor man kan prate helt naturlig om barna vi savner så sårt, samtidig som vi kan prate om helt hverdagslige ting.

Omsider kunne vi beskue vårt verk, selv om det tok mye lengre tid enn vi først trodde. Nå har vi lært noen teknikker vi kan bruke neste gang graven skal pyntes!

Vi vil rette en stor takk til Heidi som ga oss mulighet til å bruke hennes inspirerende lokaler og formidlingsevne.

Kathrine Aabøe


Scroll to Top