Bli Medlem Støtt oss Materiell
Vestfold og Telemark

LUBs fylkeslag i Vestfold og Telemark tilbyr sorgstøtte og fellesskap (se aktiviteter nedenfor). LUB har også flere kontaktpersoner beredt til å støtte nye familier som mister barn i vårt område. Ta kontakt på post@lub.no / 22 54 52 00 for å opprette kontakt.

Leder: Snorre Kittilsen
E-post:  lubvestfoldtelemark@gmail.com
Kto.nr: 5081.08.48402
Grasrotandelsmottaker - Org. nr. 915 996 760
Facebookside: LUB Vestfold og Telemark

Vipps nr 13833 Facebook logoGrasrotandelen logo

15. oktober: Wave of light-markering

Wave of light er 15. oktober og vi inviterer dere til markering av denne minnedagen for barn som døde i svangerskapet og i livets begynnelse. Se også Wave of Light.
Som tidligere år har vi dette på Slottsfjell i Tønsberg.
 
Vi setter oppstart til kl.18 og møtes ved seteren på Slottsfjell i Tønsberg slik at vi får god tid sammen før vi går opp til lystenning kl.19.
LUB Vestfold og Telemark holder lysfakler for lyshjertet vi skal tenne. Ønsker du å ta med deg ditt eget er selvsagt dette lov og vil bli plassert i hjertet.
 
Vi håper på å se så mange av dere som mulig! Dersom du/dere ikke har mulighet til å komme så tenn gjerne et lys kl. 19:00 og støtt LUB i det viktige arbeidet de gjør på andre måter. Ta et bilde av ditt lys, skriv noen få ord og post dette instagram eller facebook. Fint hvis du også tagger LUB Vestfold og Telemark og legger til det du måtte ønske av #. På denne måten når vi ut til mange med med verdien av dette.
 
I år må vi tenke godt på smittevern og vi i styret har gått nøye igjennom hvilken tiltak vi kan ta for å sikre at dette arrangementet føles så trygt som mulig. Vi vil ha rikelig med antibac og hansker og holder 1 m avstand fra andre enn familiemedlemmer. Vi vil ønsker også og notere ned navn og telefonnummer på en i hver deltakerfamilie.
 
Denne gangen vil vi ikke ha noe matservering som tidligere.
 
p.s. Vi ber deg om å holde deg hjemme hvis du blir syk eller har luftveissymptomer (f.eks. feber, hoste, tett nese, sår hals mm) eller om du bor sammen med eller er nærkontakt med en som er mistenkt og/eller bekreftet smittet av Covid-19
 
Klem fra oss i styret for LUB Vestfold og Telemark.

Gjennom Grasrotandelen kan alle som spiller et av Norsk Tippings spill, med unntak av Flax og Belago, samtidig støtte en lokal forening eller lag med 7 prosent av innsatsen. I løpet av et år kan det bli bra summer dersom mange velger LUB som sin mottaker av Grasrotandelen.

Slik går du fram for å gi 7 prosent av det du tipper for til LUB Vestfold fylkeslag:

Følg med på hva som skjer i fylkeslaget via vår Facebook side: Landsforeningen uventet barnedød Vestfold fylkeslag
 

 

 

Scroll to Top